Customer Support at

Customer Support Representative - Utrecht (Nederlands sprekend)

Customer Support in Utrecht (NL)

Als Customer Support Representative ben je het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Jij bent degene die alles weet over ons platform, onze producten en toepassingen en die onze klanten met alle plezier verder helpt. Jij draagt bij aan een optimale klantervaring. Jij bent het visitekaartje van CM en draagt dit uit. Kortom, het betreft een afwisselende functie binnen een dynamisch, groeiend en internationaal bedrijf. 


Wie jij bent en waar je goed in bent

 • Je hebt een HBO-werk-/denkniveau (een afgeronde opleiding op HBO-niveau is een pre). Bij voorkeur heb je 1-3 jaar ervaring opgedaan in een customer service- of support rol.
 • Je hebt een hoog energieniveau: Je straalt enthousiasme uit, hebt veel energie en verdeelt die goed en efficiënt. Je geeft niet snel op en blijft zoeken naar oplossingen voor onze klanten. Je hebt altijd zin om onze klanten te woord te staan en hen verder te helpen.
 • Je bent communicatief: jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Jij bent een professionele gesprekspartner voor onze klanten, waar je met name contact mee hebt via de telefoon of via e-mail. Je communiceert gemakkelijk, duidelijk en altijd met respect voor de klant. Je bent niet bang om Engels te spreken aan de telefoon.
 • Je bent klant-, service- en oplossingsgericht: je luistert aandachtig naar de klant, je neemt het initiatief om klanten te helpen en je streeft er altijd naar om tot een oplossing te komen. Omdat jij het aanspreekpunt voor de klant bent en blijft, voel je je verantwoordelijk voor wat de klant bij jou neerlegt en ben jij degene die de klant terugkoppeling geeft. 
 • Je vindt het prettig om te werken in teamverband.
 • Je hebt interesse in/affiniteit met betaalprocessen/betaalmethoden omdat ons kantoor in Utrecht zich daar voornamelijk mee bezig houdt.
 • Je hebt affiniteit met techniek en je staat open voor het gebruik van nieuwe tools.

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als onderdeel van ons Customer Support Team zorg je voor een snel en volledig antwoord op de meest uiteenlopende vragen van onze klanten. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines. Je denkt na over verbeteringen aan ons platform en je vindt het leuk deze verbeteringen ook te bespreken en door te voeren bij onze klanten. Het up-to-date houden van de documentatie is belangrijk om de kwaliteit van onze diensten zo hoog mogelijk te houden. Naast de dagelijkse routine heb je een gezonde interesse in ontwikkelingen binnen onze branche en kun je denken in totaaloplossingen, zodat onze klanten het platform optimaal kunnen gebruiken.

 

En wat bieden wij?

 • Een innovatieve en snelgroeiende werkomgeving
 • Een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s en uitdagend werk
 • De vrijheid om je rol naar eigen inzicht in te vullen
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en de CM Academy
 • Een organisatie waarin creativiteit, ondernemerschap en jouw mening tellen
 • Leuke (social) events en activiteiten zoals een gezamenlijke lunch, sporten, ski- en zomertrips, CM Family Festival, CM kerstfeest en de vrijdagmiddagborrel


Solliciteer nu en ‘Be part of it!’

Ben je enthousiast geworden over deze rol en benieuwd welke mogelijkheden wij je kunnen bieden? Solliciteer dan via CM's Career pagina en voeg je (up-to-date) CV en/of je LinkedIn profiel bij.

Indien wij mogelijkheden zien voor jou binnen CM zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Een cognitieve capaciteitentest en vervolggesprek met jouw toekomstige team maken deel uit van het verdere sollicitatieproces.

Meer informatie over CM: kijk op www.cm.com of neem contact op met Kirsten de Voort via +31(0)76 5727038 of [email protected]

Wij zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!

Apply now!

Any questions? Ask Sanne!

Sanne Koenraads
Sanne Koenraads (Corporate Recruiter)
Full-time Utrecht (NL)

Is this region a better fit for you?

Go