Creatieve Lunch kok

General Functions in Breda (NL)

Creatieve Lunch kok

Food & Beverage Team, Breda

Heb jij een passie voor goed en lekker eten, ben jij een kooktalent, heb je ruime ervaring als kok, wil je graag hoofdzakelijk doordeweeks en overdag werken en lijkt het je een uitdaging om jouw toekomstige collega’s dagelijks van energie te voorzien in de vorm van goed en gezond eten?

De CM Campus in Breda neemt serieuze vormen aan. Medio 2018 hebben wij de gloednieuwe CM Bistro met luxe open keuken geopend. Dit is het werkgebied van CM’s Food & Beverage team. Ter versterking van dit team zoeken wij een Creatieve Lunch kok. CM groeit hard en wij zijn continu op zoek naar professionalisering, van de organisatie en dus ook van de CM Bistro. Als creatieve lunch kok zorg jij er, samen met je collega’s van het team, voor dat onze circa 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Breda dagelijks kunnen genieten van goed eten; of dat nu voor het ontbijt is, de lunch, een diner, voor de evenementen die CM organiseert en faciliteert of lekkere hapjes bij de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Jij bent een echte vakman/vrouw wat koken betreft en probeert daarbij regelmatig nieuwe gerechten en technieken uit. Wij bieden je een zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw kennis van voeding en kokservaring weet jij van elk gerecht een ware smaakbeleving te maken. Liefde voor goed eten. Dat willen we proeven in het eten dat jij bereidt. Gezond, vers en smakelijk. Dat zijn voor jou de kernwoorden. Daarbij verlies je ook de presentatie niet uit het oog. Jouw gerechten zijn immers het visitekaartje van CM en representeren wat we als organisatie willen zijn: gezond, professioneel en innovatief.

Wij zijn CM

Mega ambitieus sinds 1999
Hét platform waar bedrijven gebruik van maken om te bellen, zakelijke berichten te versturen via o.a. sms en sociale kanalen, mobiele betalingen te faciliteren en op een veilige wijze klanten te identificeren
Gevestigd in 10 landen wereldwijd (hoofdkantoor in Breda)
Eén van de snelst groeiende bedrijven in Nederland (FD Gazelle 2017)
300 professionals
Top 30 klanten zoals Booking.com
Meerdere nominaties ‘Beste Werkgever van Nederland’
Presteren vanuit initiatief, vrijheid en je eigen kracht
CM: Be part of it!

Wie jij bent en waar jij goed in bent

Als creatieve lunch kok ben jij zichtbaar gepassioneerd voor eten en koken. Je straalt uit dat je leuk vindt wat je doet, dat je doet waar je goed in bent en draagt op die manier bij aan CM.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Het zelfstandig bereiden en presenteren van gerechten voor circa 200 collega’s. De gezamenlijke lunch in de CM Bistro, in de vorm van een buffet, is daarbij het belangrijkste moment van jouw werkdag;
 • Plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden in en rondom de CM Bistro;
 • De bewaking van kwaliteits- en hygiënenormen conform wet- en regelgeving;
 • Het inspireren en up-to-date houden van het Food & Beverage team met betrekking tot voeding, technieken en vaardigheden.

Dit ben jij:

 • Een erkende afgeronde koksopleiding, bijvoorbeeld SVH Zelfstandig Werkend kok of een gelijkwaardige opleiding;
 • Relevante werkervaring in horeca, catering en/of evenementenbranche;
 • Gedegen kennis van voeding en waren en kennis van hygiëne volgens HACCP normen;
 • BHV, Sociale Hygiëne en Leermeester certificaten zijn een pré;
 • Fulltime (40 uur per week) beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. In geval van evenementen ook beschikbaar in de avonden en weekenden;
 • Woonachtig in (de omgeving van) Breda.

De volgende gedragsvaardigheden zijn van belang voor een goede uitoefening van deze rol:


Je zit vol energie:
Je straalt enthousiasme uit, hebt veel energie en verdeelt die goed en efficiënt. Je hebt altijd zin om aan de slag te gaan, weet van aanpakken en ziet waar je bij kunt dragen in het team en in de organisatie.

Je bent communicatief sterk:
jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Jij communiceert netjes, duidelijk en altijd met respect voor je collega’s.

Je bent sociaal en kunt goed werken in teamverband: als creatieve lunch kok kom je dagelijks in contact met je collega’s en werk je nauw samen met je team. Je opereert als team en stemt tijdig af met de teamleden. Ook onze klanten komen regelmatig op bezoek en voorzie jij dan van een lunch of diner. Jij vindt het prettig om onder de mensen te zijn, krijgt daar energie van en hebt een open, vriendelijke en toegankelijke houding.

Je bent servicegericht: Jij bent pas tevreden als jouw collega’s en onze klanten hebben genoten van jouw gerechten en de presentatie daarvan. De beleving staat voor jou voorop. Alles moet kloppen.

Je bent initiatiefrijk: jij ziet kansen, komt met ideeën, probeert nieuwe gerechten en technieken uit en bent creatief. Je wacht niet af, maar handelt uit jezelf. Jij trekt activiteiten en verantwoordelijkheden naar je toe en bekijkt telkens op welke wijze je de dienstverlening kunt verbeteren en zo efficiënt mogelijk kunt zijn in de uitvoering van je werk. Je bent een echte doener. Heb jij kennis van een specifieke ‘keuken’? Zet deze vooral in en wij proeven graag.

Je bent flexibel: jij vindt afwisseling in je werkzaamheden prettig en weet het hoofd koel te houden bij drukte of onverwachte omstandigheden.

CM is een internationale organisatie. Daarvoor is het prettig dat je Engels van voldoende niveau is.

Herken jij jezelf in alle punten? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven.


En wat doen wij?

 • Jou inspireren en uitdagen in een prettige werkomgeving waar volop gebeurt;
 • Zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé;
 • Je een omgeving bieden met gemotiveerde en zelfstandige collega’s;
 • Jou de vrijheid geven om naar eigen inzicht jezelf en ons te verrassen;
 • Je passie en ervaring optimaal voor CM te laten renderen;
 • Een organisatie creëren waarin creativiteit, ondernemerschap en jouw mening telt;
 • Alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen en jou te laten groeien binnen de organisatie;
 • Organiseren van leuke (social) events en activiteiten als ski en zomertrips, CM Family Festival, CM kerstfeest, sportlessen, gezamenlijke lunch en de borrel op vrijdagmiddag.

Solliciteer nu en 'Be part of it!'

Ben je enthousiast geworden over deze rol en benieuwd welke mogelijkheden wij je kunnen bieden? Solliciteer dan via CM's Career pagina en voeg je (up-to-date) CV en/of je LinkedIn profiel bij. Wil je echt indruk maken? Stel jezelf dan voor in een video van één minuut en stuur die via WhatsApp naar: +31(0)6 10899608.

Indien wij mogelijkheden zien voor jou binnen CM zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. Een vervolggesprek en meeloopdag met jouw toekomstige team maakt deel uit van het verdere sollicitatieproces. Meer informatie over CM: www.cm.com of neem contact op met onze recruiter (Sanne Koenraads) via +31(0)76 5727000 or vacature@cm.nl.

Wij zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!

Apply now!

Any questions? Ask Sanne!

Sanne Koenraads

Sanne Koenraads (Corporate Recruiter)

sanne.koenraads@cm.com

+31 (0) 76 572 7000