We hebben heel goed nieuws!

 

Het programma voor ons pop-up restaurant Asperges in veld is nu al bekend. Zelfs de deelnemende gastrestaurants zijn al helemaal ingevuld. Tussen donderdag 11 mei en donderdag 1 juni opent ons restaurant 17 dagen. Daarvan worden er maar liefst 11 (!) ingevuld door de chefs van restaurants met een Michelinster! Dat zijn nieuwkomer Pikaar, Noble Kitchen, De Rozario en Vigor. Daar zijn we natuurlijk apetrots op. Maar met net zoveel trots begroeten we ’t Misverstant, de Cercle des Gourmets de Bois Le Duc en ons nieuwe gastrestaurant Masz. Daarnaast is onze locatie ook nog enkele dagen beschikbaar voor zakelijke of particuliere evenementen.

Dromen – durven – doen!

 

Afgelopen voorjaar moesten we ondanks een enorm aantal voorinschrijvingen het asperge-evenement annuleren, omdat we onze kwaliteit niet konden garanderen. Door toezeggingen van onze trouwe toppartners durven we er weer vól voor te gaan. Dat doen we met een kleiner en daardoor meteen sfeervoller pop-up restaurant. Dat biedt plaats aan maximaal 150 gasten. Zo zijn wij in staat om de gasten van alle aandacht te voorzien, die zij verdienen. Bovendien kunnen we alles nét een beetje beter doen, dan vooraf beloofd. Dat bent u immers van ons gewend.

Voorinschrijven voor individuele tafelreserveringen

 

Voor individuele tafelreserveringen tot 25 gasten kunt u zich NU al voorinschrijven. U krijgt dan medio februari met voorrang de gelegenheid om uw tafelreservering definitief te maken. U hoeft nu nog geen specifieke datum voor lunch of diner door te geven. Een indicatie van het aantal gasten, waarmee u wilt komen, is voor dit moment voldoende.

Uw event in het aspergeveld

 

Uw eigen evenement, midden in de natuur, direct aan de aspergevelden in Cromvoirt? Dat kan!

 

Wilt u samen met het team van Asperges in het veld van uw evenement iets onvergetelijks maken? Wij bieden tot  medio februari de gelegenheid om groepsreserveringen te maken vanaf 25 personen! Deze reserveringen kunt u maken voor de restaurantdagen van 11 tot en met 29 mei. Wanneer de periode hiervoor is gesloten, gaat ons reserveringssysteem pas open voor de individuele tafelreserveringen.

Op dinsdag 30 mei en woensdag 31 mei is onze locatie ook geheel beschikbaar voor uw evenement. U bent dan geheel vrij in de invulling van de middag of avond. De mogelijkheden zijn ongekend, neem dat maar van ons aan. Neem contact met ons op om uw wensen persoonlijk door te nemen, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

 

Culinair event voor de horecaondernemer

 

In samenwerking met verschillende culinaire partners en wijnmakers organiseren wij op maandag 15 mei een gezellig horeca evenement in het veld.

In de ‘stands’ van de culinaire partners en wijnmakers is er van alles te proeven. De geproefde dranken zijn bij te bestellen in de open bar.

Onze chefs bereiden heerlijke gerechtjes in de keuken en op de verschillende BBQ’s buiten op het terras. Er is live entertainment op het podium.

 

Heeft u ideeën, producten of diensten die voor de horeca interessant zijn? En wilt u participeren in deze middagactiviteit? Neem dan contact met ons op.

 

Samen maken we alles mooier, beter en opvallender!

 

We zijn dankbaar voor de prettige samenwerking met onze (top)partners:

 

 

Wilt u als (top)partner ook exposure rondom dit landelijke culinaire evenement? Neem dan contact met ons voor overleg. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Locatie pop-up restaurant

 

Asperges in het veld vindt plaats op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt. Midden in de natuur! Op deze velden wordt door Erik Verhoeven biologische asperges gekweekt. Landerijen De Heihoorn zijn gelegen aan de Cromvoirtsedijk in het grensgebied met ’s-Hertogenbosch. Tegenover de entree van Golfbaan Bernardus.

Dutch Open Golf op Bernardus in Cromvoirt

 

De 3e editie van het prestigieuze golftoernooi Dutch Open wordt gehouden van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei – 1e Pinksterdag. Dat is tegelijk met ons laatste weekend in het veld en op slechts 800 meter van de entree naar ons pop-up restaurant. U kunt die dagen zowel het golfevent bezoeken als bij ons lunchen of dineren. Er komen ook groepsarrangementen voor lunch en diner.

 

Aanmelden hiervoor is nu al mogelijk.

 

Wij houden onze gasten te zijner tijd goed op de hoogte van de beste aanrijdroutes gedurende deze drukke dagen. Heeft u vragen of wensen? Laat ze ons gerust even weten.

We wensen iedereen alvast heel fijne feestdagen toe!

 

 

Met culinaire groet,

Frank de Bot en team Asperges in het veld.

 

Smart Expo's BV

Loverensestraat 15, 5266 AN Cromvoirt

[email protected]

+31 6 32055444