We hebben 3 jaar moeten wachten, maar dit jaar was er weer een geweldige editie van ons pop-up restaurant Asperges in het veld in Cromvoirt. Voor de..
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Geachte heer/mevrouw,

 

 

Asperges in het veld editie 2023 was een groot succes

 

We hebben 3 jaar moeten wachten, maar we kunnen terugkijken op een geweldige editie van ons pop-up restaurant Asperges in het veld in Cromvoirt. Voor de 6e keer op landerijen de Heihoorn van Verhoeven Asperges, voor het eerst op een veld met biologische groene asperges. Een stuk intiemer dan in 2019. Bijzonder sfeervol ingericht in een L-vormig paviljoen ontvingen we dagelijks 150 gasten voor lunch en diner. Wanneer u daar niet bij was, heeft u iets gemist. Dat hoeven wij u eigenlijk niet uit te leggen. Niet minder dan 9 gast-restaurants, waarvan 5 met 1 Michelinster, bereidden hun overheerlijke 4-en 5-gangen aspergemenu’s met amuses.

 

Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, zondagmiddag én op tweede pinksterdag was er bovendien een afterparty met live entertainment. Zo konden de gasten nog even lekker nagenieten op het terras of op de dansvloer. Er waren ook twee informatieve maandagen met workshops en proeverijen.  Zo konden we perfect de veelzijdigheid van ons evenement op deze locatie laten zien. We zijn enorm trots op de groeiende lijst van partners die ons pop-up restaurant beter, mooier en opvallender maken én die zelf ook regelmatig met relaties zijn komen genieten van de ambiance en alle heerlijkheden. Ook u bieden wij volgend jaar graag deze mogelijkheden. Daarbij kunnen zelfs hele dagen volledig gereserveerd worden voor groepen.

 

Een bijzonder hoogtepunt voor ons was de bruiloft van mijn zoon Daks en zijn Kim. Die kwam prachtig tot zijn recht, zo midden in de natuur, met een mooie ceremonie, een heerlijk diner en een geweldige feestavond. Al met al een dag waar wij nog regelmatig aan terug zullen denken. 

Prachtige review score

 

Dit jaar hebben we voor het eerst gewerkt met het tafelreserveringssysteem van Resengo. Dat is heel goed bevallen. Er zit een tafelplanning in, zodat je tafels niet dubbel kunt boeken. Bovendien is het mogelijk om alle bijzonderheden en dieetwensen per tafel gemakkelijk in te vullen. Al onze gasten hebben na hun bezoek een bericht ontvangen, met de vraag om een review in te vullen, met daarin hun ervaringen en tips voor de toekomst. Al die reviews hebben ons een prachtige rapportscore opgeleverd. We zijn door al onze gasten samen beoordeeld met het cijfer 8.9! Daar zijn we natuurlijk apetrots op, net zoals we erg dankbaar zijn voor de ontvangen tips en positieve feedback. In de aanloop naar volgend jaar gaan we daar hard mee aan de slag, om het allemaal nóg beter te doen.

Editie 2024

 

Over volgend jaar gesproken: dan zijn we natuurlijk weer van de partij.

Noteer maar alvast in uw agenda:

donderdag 16 mei t/m zondag 2 juni 2024.

 

Groepsreserveringen bij uw favoriete gastrestaurant.

 

Voordat we het reserveringssysteem voor individuele tafelreserveringen openzetten noteren we graag eerst de reserveringen van de groepen van 50 tot 150 gasten. Wilt u weten wat hier de mogelijkheden zijn? Neem dan in het najaar al contact met ons op. We kunnen dan met al uw wensen rekening houden, zelfs met het plannen van uw favoriete gastrestaurant op die dag.

 

Nu al voorinschrijven voor een individuele reservering voor volgend jaar?

 

Wilt u zeker zijn van een tafel voor de volgende editie? Maak dan nu alvast een vrijblijvende voorinschrijving. U ontvangt dan medio februari als eerste een uitnodiging om uw tafelreservering definitief te kunnen maken, wanneer wij ons programma bekend maken.

Nieuwsbrieven

 

We sturen gemiddeld 6 nieuwsbrieven per jaar naar al onze relaties. Hierin leest u wat we zoal organiseren. U kunt zich hiervoor zelf aanmelden maar eventueel ook uw tafelgenoten. U kunt natuurlijk ook deze nieuwsbrief even naar hen doorsturen, zodat uw gasten zichzelf kunnen aanmelden.

Leuk om te doen deze zomer!

 

Sinds vorig jaar varen met onze luxe 8 meter sloep Freek door Nationaal park de Biesbosch. Vertrekpunt is jachthaven Biesbosch te Drimmelen. We serveren u tijdens het varen heerlijke hapjes en drankjes. U vaart altijd met uw eigen groep, van 2 tot 10 personen. Kijk maar eens op onze site. U kunt hier ook direct online een reservering maken. www.varenmetfreek.nl

Een volledig verzorgde catering bij u thuis?

 

U mag ons altijd bellen voor een compleet verzorgd event bij u thuis of op de zaak. Met ons team van Young Professionals zijn we sterk in creatie, styling, catering en entertainment.  Kijk maar eens op onze recent vernieuwde website. Die staat boordevol inspirerende foto’s en video’s van projecten, die we eerder al mochten verzorgen. www.frankdebot.com

Wij wensen u een fijne vakantie toe!

 

Met culinaire groet,

 

Frank de Bot en team.

ratio 

www.aspergesinhetveld.nl

Smart Expo's B.V.

Loverensestraat 15, 5266 AN Cromvoirt

[email protected]
+31 6 32055444