Presentatie in handen van actrice Britt Scholte
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

CJP MBO Card pilot met budget onder grote belangstelling gelanceerd

Op woensdag 23 november is de CJP MBO Card pilot met budget of feestelijke wijze en onder grote belangstelling gelanceerd. Presentatie was in handen van actrice (en tevens voormalig mbo-student) Britt Scholte.

 

CJP MBO Card pilot met budget

Voor de zomer maakte staatssecretaris Cultuur en Media, Gunay Uslu, bekend dat ze via de MBO Card cultuurbudget beschikbaar stelt voor alle mbo-studenten. Het gaat om een bedrag van 10,50 euro over twee jaar per student. Samen met de CJP kortingspas verlaagt dit budget de financiële drempel voor culturele activiteiten. Met het budget kunnen klassikale en/of individuele culturele activiteiten in het curriculum ondernomen worden. In het burgerschapsonderwijs, maar ook buiten de school, zoals bijvoorbeeld theaterbezoek. Lees hier meer informatie over de CJP MBO Card pilot met budget.

 

De lancering

Tijdens de lancering speelde theatergroep Drang de theatervoorstelling ‘Radicaal’. Daardoor konden de aanwezigen live de impact van cultuureducatie ervaren. Tijdens het rondetafelgesprek werd besproken hoe de CJP MBO Card pilot met budget geïmplementeerd kan worden binnen het onderwijs, met zoveel mogelijk kansen voor mbo'ers en lokale samenwerkingen tussen mbo-scholen en de cultuursector. Aan tafel schoven o.a. aan Hans Schutte van ROC Mondriaan, Rozemarijn Schouwenaar van LKCA, Sara Knijff van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ivar Noordhoek van JOB MBO, Gerben Hagenaars van de Gemeente Den Haag en Walter Groenen van CJP. Het rondetafelgesprek vond plaats onder leiding van Karim Amghar.

After movie

Bekijk hier de after movie van de middag.

Partners
CJP MBO Card pilot wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van OCW en in samenwerking met JOB en LKCA.

 

Meer informatie

Neem contact op met Pim Nugteren via [email protected] of 06-12827289.

 

CJP.nl        Support        Afmelden