"...vanuit de liefde voor ons vak, nodigen wij u uit..."

 

Beste ,

 

AethiQs organiseert het voorjaarsevent: Relevantie KennisFestival.

Live met muziek, eten, drinken en inspirerende inhoud op 27 maart 2024

Het thema is de toekomst. Wat is de toekomst van de pensioensector? De zorgsector? En het vak risicomanagement, AI en bestuursevaluatie?

 

Samen de toekomst bestuderen? Wij doen dit met een van onze kernsprekers, Adjiedj Bakas. Trendwatcher en optimist in hart en nieren. Hij neemt u mee in zijn visie over de ontwikkelingen van een aantal sectoren en vakken.

Alle deelnemers krijgen van ons, ons manifest: ‘Darwinisme in een nieuw jasje’. Alleen wie zich kan aanpassen overleeft. Het centraal stellen van maatschappelijke relevantie gaat om een fundamentele verandering waarin weinig tot geen waarheden en vastigheden zijn. Toch moeten bestuurders er vol op inzetten. Het kickstarten van de transformatie binnen uw organisatie vergt moed. Als AethiQs hebben wij onszelf de opdracht gegeven om organisaties te helpen om relevantiewaarde te creëren. We zijn niet bang om gevestigde beelden te doorbreken, de discussie aan te gaan en ons kwetsbaar op te stellen daarin. Gaat u de dialoog aan en bent u klaar voor de kickstart? Schrijf u dan ook in voor ons Relevantie KennisFestival!

 

Locatie
Het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Media Park Hilversum

 

Tijd

12:00 uur inloop met food & drinks & music

 

Opzet

Inspirerende sprekers met verschillende workshops over de toekomst van de zorgsector, pensioensector, data & AI, risk management en nog veel meer...

 

Einde

17:00 uur en daarna samen borrelen en cross sectoraal netwerken

 

Kosten

Kosteloos voor klanten van AethiQs

 

PE-punten

Voor deze sessies zijn PE-punten aangevraagd

Meer weten? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen AethiQs.

 

Wilt u anderen binnen uw organisatie ook inspireren? Dan kunt u deze uitnodiging doorsturen: https://aethiqs.nl/kennisfestival-2024.

 

Met vriendelijke groet,

 

Frank Verschuren

Partner