Asperges in het veld 2024 – NEW Frank’s Rentals – Inspiratie voor Kerstborrels en meer...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Beste meneer/mevrouw,

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van onze pop-up concepten en andere activiteiten. Veel van jullie hebben onze pop-up events bezocht of hebben inmiddels een (voor)inschrijving gedaan. We houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten.

 

We hebben naast ons pop-up restaurant Asperges in het veld ook weer een mooi seizoen met buitenevenementen achter de rug. Verjaardagfeesten, jubilea van bedrijven, familiebijeenkomsten, een housewarming, huwelijksfeest en ook een 25-jarig huwelijksjubileumfeest: ze kwamen allemaal voorbij. Het is voor ons telkens weer een eer om deze evenementen te mogen organiseren en zo, samen met onze klanten, onvergetelijke herinneringen te maken.

Pop-up restaurant Asperges in het veld 2024

 

We zijn trots op de resultaten van de editie van Asperges in het veld dit jaar. Heel veel gasten wisten ons weer te vinden, zowel particulier als zakelijk. Ook waren er een paar grotere events en zelfs een compleet huwelijksfeest. Bij onze boekingssite Resengo kwamen honderden recensies binnen. Deze waren samen goed voor een gemiddelde score van 8.9!! Een resultaat waar we natuurlijk supertrots op zijn.

We bereiden ons ondertussen alweer voor op de 7e editie van ons pop-up restaurant Asperges in het veld. Zoals we eerder al hebben gecommuniceerd gaan we daarvoor open van donderdag 16 mei tot en met zondag 2 juni 2024. De line-up van gastrestaurants zijn we nu aan het plannen. Er komen ook weer toffe nieuwe gast-restaurants en activiteiten, maar we gaan zeker ook door met de horeca/ondernemersdag. Dat was dit jaar immers een groot succes.

 

Voorinschrijvingen Asperges in het veld editie 2024

 

Er zijn inmiddels al meer dan 1500 voorinschrijvingen binnengekomen van gasten die hebben aangegeven te willen komen lunchen of dineren. Deze voorinschrijvers krijgen medio februari een uitnodiging om met voorrang hun tafelreservering definitief te maken. Wij communiceren binnenkort ook de planning van de line-up van de gastrestaurants, zodat je al vroeg met je tafelgenoten kunt gaan overleggen. Wil je er zeker bij zijn? Maak dan nu vrijblijvend een voorinschrijving via onderstaande knop.

Groepsreserveringen bij Asperges in het veld

 

Wil je graag met een groep van meer dan 25 gasten komen lunchen of dineren? Of wil je misschien de gehele locatie afhuren voor jouw eigen evenement op maat? Stuur ons dan nu je wensen door. Dan nemen we graag de tijd om een voorstel op maat voor je uit te werken.

Nieuw! Digitale flyer Frank’s Rentals

 

We hebben de afgelopen jaren heel veel mooie materialen verzameld. Dit zijn materialen die je kunt gebruiken op je feest, zowel thuis als op de zaak. Die materialen kunnen we echter ook benutten om een bestaande locatie speciaal voor jouw feest te (re)stylen, of dat nu een bedrijfshal is of bijvoorbeeld een toffe kroeg met een zaal in de buurt. Frank’s Rentals biedt een indrukwekkende verzameling van tenten, bars en meubilair. Daarnaast hebben we veel mooie decoratiematerialen. Voor onze catering beschikken we over een uitgebreid assortiment van glaswerk, serviesgoed, keukenmaterialen en apparatuur. Neem maar eens een kijkje in onze nieuwe digitale flyer, die kleurrijk, overzichtelijk en uitnodigend is. Daarin staan ook originele stylingpakketten. Je doet er gegarandeerd een hoop inspiratie mee op, wanneer je een feest aan het voorbereiden bent!

Wil je nog meer inspiratie opdoen?

 

Op onze website vind je ook veel geslaagde projecten, die we voor klanten hebben mogen verzorgen. Die delen we graag me je, compleet met foto’s en aftermovies.

(Deels) zelf organiseren of uitbesteden?

 

Heb je binnenkort iets te vieren, thuis of op de zaak? We ontzorgen je graag en zo volledig mogelijk, dus desgewenst inclusief catering en personeel. Het is echter ook mogelijk dat je zélf de regie houdt en alles zelf organiseert. Daarbij kunnen wij desgewenst van een afstandje meekijken. Daarnaast zijn we ook te boeken voor het uitwerken van een origineel feestconcept, compleet met bouwplan en plattegrond, een overzicht van alle benodigde materialen én een draaiboek met actielijst op maat. Het kan allemaal precies zoals jij dat graag wilt.

 

Onze werkwijze

 

Na een briefing met onze klanten ontwerpen we een tof feestconcept. Samen kiezen we de gewenste sfeer en inrichting, catering op maat én bijpassend entertainment uit. Dat totaalplaatje bieden we volledig ontzorgd met personeel aan, óf we leveren in overleg de gekozen materialen aan en ruimen alles na afloop van de festiviteiten weer netjes op. Dat doen we met onze ervaren medewerkers, die op alle terreinen hun mannetje staan. Als professionals weten wij dat het in één keer goed moet zijn. Dat schept vertrouwen, zodat jij het als opdrachtgever los kunt laten.

Kerstborrels, styling en entertainment

 

We maken ons op voor een drukke decembermaand, boordevol kleine én grote events. Heb je hulp nodig bij de organisatie van een event of een toffe Kerstborrel? We denken graag met je mee. Ook leveren we pakketten met bars, meubilair, Kerstdecoratie en méér. En wil je er ook een Good Vibes Christmas kwartet bij? Dan boeken we die muzikanten voor jouw event.

ratio 

Kerstmarkt voor je personeel

 

Samen met onze partner ‘Zeg het met duiten’ bouwen we een heuse Kerstmarkt met originele producten op, waar je medewerkers zelf hun Kerstpakket kunnen samenstellen. Personeel wat niet aanwezig kan zijn op de Kerstborrel kan online een pakket uitkiezen.

Hartelijk dank voor je tijd om deze nieuwsbrief te lezen. Neem gerust contact met ons op als we iets voor je kunnen betekenen.

 

Heb je een tip of een idee? 💡

Dan horen we dat natuurlijk heel graag.

 

Met culinaire groet,

 

Frank de Bot en team

www.aspergesinhetveld.nl

Smart Expo's B.V.

Loverensestraat 15, 5266 AN Cromvoirt

[email protected]