Geachte heer/mevrouw,

 

Stijlvol lunchen en dineren in het aspergeveld: het kan weer!

Midden in de natuur. Je hoort er alleen de vogels fluiten.

U kunt vanaf nu uw tafel of tafels reserveren voor één de 19 open restaurantdagen.

 

Pop-up restaurant Asperges in het veld te Cromvoirt gaat donderdag 11 mei open. Niet minder dan 9 verschillende topchefs en hun teams bereiden elk hun eigen aspergemenu met de biologische asperges van Kwekerij Verhoeven uit Cromvoirt. Op onze site leest u precies wie wanneer kookt, met welk menu en tegen welke prijs. Op maar liefst 11 van de 19 open restaurantdagen wordt er gekookt door een gastrestaurant met
1 Michelinster!

Asperges in het veld biedt ruimte aan zowel individuele gasten, kleinere groepen, sfeervol en intiem, als aan grotere gezelschappen: particulier of zakelijk tot een maximum van 150 zitplaatsen.

Hier volgt ons volledige programma, met de deelnemende restaurants, de dagen waarop zij aanwezig zijn en de prijzen voor zowel lunch als diner:

 

Programma:

Restaurant ’t Misverstant          

Donderdag 11 en vrijdag 12 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

4-gangen diner en 2 amuses € 70,00

 

Cercle des Gourmets de Bois le Duc

Zaterdag 13 mei en zondag 14 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 62,50

4-gangen diner en 2 amuses € 62,50

 

Restaurant Pikaar*

Dinsdag 16 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

5-gangen diner en 2 amuses € 85,00

 

Restaurant Masz

Woensdag 17 mei en zondag 21 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

4-gangen diner en 2 amuses € 70,00

 

Restaurant Noble Kitchen*

Donderdag 18 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

5-gangen diner en 2 amuses € 85,00

 

Restaurant de Rozario*

Dinsdag 23 mei, woensdag 24 mei en donderdag 25 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

5-gangen diner en 2 amuses € 85,00

 

Restaurant Vigor*

Vrijdag 26 mei, zaterdag 27 mei, zondag 28 mei, maandag 29 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

5-gangen diner en 2 amuses € 85,00

 

Restaurant Eden*

Dinsdag 30 mei

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

5-gangen diner en 2 amuses € 85,00

 

Restaurant Ingenhousz

Donderdag 1 juni

4-gangen lunch en 2 amuses € 70,00

4-gangen diner en 2 amuses € 70,00

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief boekings- en iDEAL betaalkosten en exclusief dranken.

Bekijk hier onze promotie trailer 2023

ratio 

Uw evenement in het aspergeveld?

 

Wilt u een toffe lunch of diner met uw eigen groep bij ons in het pop-up restaurant? Dat kan!

Samen met het team van Asperges in het veld maakt u van elk evenement iets onvergetelijks. Of het nu een leuke vriendinnenmiddag is, een reünie, een verjaardag, een toffe avond met de kookclub of een gezellig familiediner. Voor kleine en grote groepen hebben we originele arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke fietstocht door de prachtige omgeving, in combinatie met een lunch of diner. Er zijn ook verschillende hotelarrangementen verkrijgbaar. En in de Pinksterweek is het KLM Open op Bernardus Golf, op ongeveer 800 meter van ons pop-restaurant. Dat biedt kansen voor een ideale combinatie: overdag met uw groep naar de wedstrijd en ’s avonds een diner bij ons. Op iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is er live entertainment aan het eind van het diner. Zie dat maar als een afterparty in stijl!

Horecadag voor ondernemers en relaties. Business as unusual!

Maandag 15 mei van 14.00 tot 22.00 uur 

 

In samenwerking met verschillende partners organiseren wij een gezellig horeca evenement in het veld. Dan kunt u bij onze partners en wijnmakers van álles proeven. Drankjes zijn bij te bestellen aan de open bar. Het keukenteam van hotel restaurant Ingenhousz uit Breda bereidt heerlijke gerechtjes in de keuken en op de verschillende BBQ’s, buiten op het terras.

U boekt deze dag geen eigen tafel maar een arrangement van gerechtjes en geselecteerde dranken. Het belooft een gezellige en informele middag/avond te worden waar u uw collega-ondernemers ontmoet, de lekkerste dranken en gerechtjes proeft én geniet van live entertainment. Kortom. Netwerken maar dan leuker of, zoals wij het noemen: Business as unusual. Bestel snel tickets op onze site!

Rondleidingen door de aspergebedden en de groentepluktuin! 

 

Vanaf dit jaar heeft Asperges in het veld nieuwe buren! Aan de kant van de Cromvoirtsedijk wordt een groentepluktuin aangelegd: Pluck van het veld. 

Bij deze pluktuin zorgen de tuinders Marilou en Winnie voor het zaaien, planten en onderhouden. Er groeien ruim 70 soorten groenten en daarnaast zijn er verse kruiden, kleinfruit en bloemen te vinden. Het leukste gedeelte mogen leden zelf wekelijks komen doen: het oogsten. 

Bij Pluck van het veld wordt natuurinclusief en regeneratief geteeld, oftewel met veel aandacht voor biodiversiteit en bodemgezondheid. Door lokaal en met de seizoenen mee te eten wordt de voedselketen verkort. Doordat de groenten direct van het veld door leden geoogst worden is er geen onnodig verpakkingsmateriaal of transport nodig. En dat in een mooie, landelijke omgeving, waar je fijn tot rust komt. Kortom, een duurzaam initiatief met positieve impact.

 

Gasten van Asperges in het veld kunnen zich aanmelden voor een rondleiding bij Pluck van het veld. Deze rondleiding vindt een uur voor aanvang van de lunch of het diner plaats. Marilou en Winnie nemen u mee door de pluktuin en de biologische aspergebedden van Kwekerij Verhoeven. Ze vertellen over hun concept, deze nieuwe manier van kleinschalige landbouw en de aspergeteelt. Een hapje en huisgemaakte ijsthee in de pluktuin is bij de prijs inbegrepen.

Prijs per persoon: € 12,50. Aanmelden kan op de website.

 

De pluktuin is ook te volgen op Instagram.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons pop-up restaurant Asperges in het Veld te Cromvoirt. Reserveer snel een tafel en ervaar zelf het unieke asperge-avontuur!

 

 

Met culinaire groet,

Frank de Bot en team Asperges in het veld

www.aspergesinhetveld.nl

Smart Expo's B.V.

Loverensestraat 15, 5266 AN Cromvoirt

[email protected]
+31 6 32055444