We zijn erg trots op het mooie programma met onze gastrestaurants bij Asperges in het veld. Ons pop-up restaurant verrijst voor de zesde keer direct aan de rijke aspergevelden in Cromvoirt, gemeente Vught, en is dit jaar 17 dagen open voor lunch en diner. Maar liefst 11 van die dagen worden verzorgd door de chefs van een sterrenrestaurant. Hieronder lees je welke chef op welke datum kookt. Let op: Je kunt nu nog geen tafel reserveren, maar je kunt je wel alvast voorinschrijven. Een datum hoef je nu nog niet op te geven. Wél ontvangen we graag een indicatie van het te verwachten aantal gasten aan tafel. Medio februari ontvang je van ons nader bericht en kun je je tafel definitief vastleggen. Tot die tijd is reserveren uitsluitend mogelijk voor groepen en voor zakelijke gezelschappen groter dan 25 personen.

Programma van onze gastrestaurants

We hebben inmiddels al meer dan 1500 voorinschrijvingen mogen noteren. Voorinschrijvers kiezen straks als eerste hun favoriete gastrestaurant, op de dag die hun voorkeur heeft.

 

Voorinschrijven voor individuele reserveringen:

Jouw evenement in het aspergeveld?

 

Ons pop-up restaurant midden in de natuur is uitermate geschikt voor het vieren van jouw verjaardag, reünie, familiebijeenkomst of een gezellige middag/avond uit met je vrienden.

 

Ons evenement biedt ruimte aan zowel kleine als grotere gezelschappen; particulier en zakelijk, tot een maximum van 150 zitplaatsen. Het pop-up restaurant is ook volledig af te huren voor jouw groep. Dit kan op één van de open restaurantdagen, maar ook op de speciale evenementdagen, waar je vrij bent in het invullen van uw eigen programma. Bijna alles kan, of tenminste; héél veel.

 

Het maken van een reservering voor het gebruik van het gehele pop-up restaurant kan tot medio februari. Daarna starten de individuele reserveringen, beginnend met alle voorinschrijvers.

 

Neem contact met ons op voor groepsreserveringen:

Horecadag op maandag 15 mei

Business as Unusual

 

Voor horecaondernemers uit de regio ’s-Hertogenbosch organiseren wij, in samenwerking met verschillende partners, een gezellige middag/avond met verschillende proeverijen en live entertainment.

 

Hiervoor komen vanaf medio februari tickets beschikbaar met een basisarrangement van gerechtjes en dranken. Op onze site lees je verder over het programma, het basisarrangement en de deelnemers.

 

Wil je als leverancier aan de horeca ook exclusief participeren in dit gezellige evenement?

Neem dan contact met ons op voor nader overleg.

Lees meer over de horecadag bij Asperges in het veld:

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in ons pop-up restaurant.

 

 

Met culinaire groet,

Frank de Bot en team Asperges in het veld

www.aspergesinhetveld.nl

Smart Expo's B.V.

Loverensestraat 15, 5266 AN Cromvoirt

[email protected]

+31 6 32055444