CJP en Amsterdam Dance Event presenteren: de Uitgaansetiquette
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

PERSBERICHT

CJP en Amsterdam Dance Event presenteren:
de Uitgaansetiquette

Veel jongeren weten na twee jaar covid niet meer hoe ze zich moeten gedragen in de club. Wanneer piek je? Wanneer heb je te veel op? Wanneer is iets een leuke flirt en wanneer gaat het te ver? De antwoorden zoeken we bij verschillende hoeken van de club. Denk hierbij niet aan de dj-booth en het toilet, maar aan de programmeur, de dj, de beveiliger, iemand op de dansvloer en, wanneer je het heel bont hebt gemaakt, bij iemand van de Jellinek. Zij beantwoorden op woensdag 19 oktober alle vragen.

 

Het CJP kantoor tovert zich om tot officiële ADE locatie om iedereen wijs te maken in de donkerte van de club, met daarop sluitend uiteraard een borrel! Dit is een gratis evenement, ook voor niet CJP-leden!

 

Sprekers

Koos van Plateringen
Koos werd bekend als presentator van Shownieuws en maakte de podcast ‘Eerlijk Over Alcohol’ waarin hij met BN-ers praat over hun alcoholgebruik. Zelf is hij nu vijf jaar alcoholvrij en probeert het taboe rondom alcoholverslaving te doorbreken en meer bewustwording te creëren. Verder begeleid hij mensen die willen stoppen met drinken en geeft hij online trainingen op drankjeminder.nl

Pascal Markus
Pascal is zestien jaar horeca portier geweest. Bij cafés zoals Bugsys Haarlem, kleine Cooldown Amsterdam en bij grotere evenementen. Verder deed hij aan persoonsbeveiliging en de begeleiding van artiesten.

Nikki de Graaf
Nikki de Graaf is preventiedeskundige bij Jellinek in Amsterdam. Jellinek Preventie doet onderzoek naar en reageert op actuele ontwikkelingen op het gebied van alcohol en andere drugs. Nikki is sinds 2015 bij Jellinek werkzaam en betrokken bij interventies op het gebied van veilig uitgaan: Jellinek drugstestservice, peer educatieprojecten Unity en Pink Unity.


Tahrim Ramdjan

Tahrim is stadsverslaggever voor Het Parool. Hij heeft net het studentenleven verlaten en schrijft met regelmaat over uitgaans- en drugscultuur in de stad. Eerder deze zomer schreef hij over de veranderde mores in het uitgaansleven.

Noot voor redactie:

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn om verslag te leggen? Neem dan contact op met

Pim Nugteren via [email protected] of 06-12827289.

U ontvangt deze mail als persrelatie van CJP.

Bekijk hier onze website.