We hebben weer nieuws voor je!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Hoi, 

 

We nemen je mee in het MDT-nieuws van de afgelopen maand! Benieuwd naar de aankomende (online) bijeenkomsten? Bekijk dan de MDT-agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

MDT-updates

Nieuwe programmadirecteur MDT

Tasnim van den Hoogen start per 1 juni 2024 als programmadirecteur bij MDT. Wij verheugen ons op haar komst! Tasnim vertelt: "Ik kijk er naar uit om samen met jongeren, de collega’s van de directie en het netwerk, verder te werken aan de doorontwikkeling en verankering van MDT en zo een bijdrage te leveren aan een sterke, verbonden samenleving.”

De MDT subsidieregeling sluit op 1 mei om 15:00 uur

Neem de tijd voor je subsidieaanvraag! Ervaring leert dat het invullen van het uitgebreide online aanvraagformulier meer tijd kost en soms nog vragen geeft. Begin dus vandaag nog met het invullen van de aanvraag op de website van DUS-I via deze link of onderstaande button.

MDT Landelijke Netwerkdag 17 juni

De MDT Landelijke Netwerkdag is terug en dit jaar in festival vorm! Sinds de start van MDT hebben we ontzettend veel bereikt en is het netwerk flink gegroeid. Dat willen we deze dag vieren door elkaar te ontmoeten, nieuwe verbindingen te leggen én kennis te delen. Doe jij al mee met MDT en wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link of de button.

MDT en het bedrijfsleven

Steeds meer bedrijven doen mee met MDT! Neem bijvoorbeeld PostNL, die de jongeren bij MDT Follow Your Dreams meeneemt op werkbezoek door hun bedrijf. En heb je als bedrijf een social return-verplichting? Ook dan biedt MDT kansen. Wil je meer weten over hoe MDT samenwerkt met bedrijven? Of werk jij als MDT-project al samen met het bedrijfsleven? Laat het ons weten via [email protected] en lees verder via de button.

 

Samenwerking met het MDT-netwerk

Samenwerken met het MDT-netwerk zit in het DNA van MDT. Zo werken we al vanaf het begin af aan in co-creatie met maatschappelijke organisaties, jongeren en diverse partijen. Maar hoe zit het met die samenwerking? Daar hebben we het netwerk op bevraagd om van te kunnen leren! Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van de penvoerders minimaal één keer per kwartaal betrokken wordt? En dat 98% in de toekomst mee wil denken met het MDT-team? Alle resultaten vind je terug via de onderstaande button.

MDT bij lancering DE CHECKERS van MIND US met eregast Koningin Máxima

DE CHECKERS is een nieuwe tool voor volwassenen om hen te leren hoe zij jongeren met beginnende mentale klachten kunnen ondersteunen. Namens MDT ondertekende waarnemend programmadirecteur Daisy Satijn het pact voor mentale gezondheid. Ook bij MDT staat het welzijn van jongeren voorop en geloven we in het belang van een sterk sociaal netwerk. 

MDT on Tour verlengd t/m 14 december 2024

Er zijn inmiddels bijna 60 mooie edities van MDT on Tour geweest. Wil jij na de zomer het schooljaar ook een kickstart geven en jongeren stimuleren hun talenten in te zetten voor de samenleving? Dat kan! Tijdens een MDT on Tour editie maken docenten en leerlingen kennis met MDT. Middels een interactief programma ontdekken jongeren hun talenten, doen ze iets voor een ander én ontdekken ze het aanbod van MDT-trajecten in de buurt. Stuur een mail naar [email protected] voor meer info of klik op onderstaande button.

Nieuwsbrief februari

Heb je de nieuwsbrief van februari gemist, maar ben je wel benieuwd naar wat daarin stond? Je bekijkt hem hier of via onderstaande button!

MDT-agenda

Beslisdag 2024 - Regionale samenwerking

18 april 2024: 9:30 - 16:00 uur

Jaarbeurs MeetUp, Jaarbeursplein 6, Utrecht
Op donderdag 18 april organiseren we voor de tweede keer de landelijke Beslisdag over regionale samenwerking binnen het MDT-netwerk. 

Meer informatie

MDT Landelijke Netwerkdag

17 juni 2024: 10:30 - 17:00 uur

DeFabrique, Maarssen

De MDT Landelijke Netwerkdag is terug en dit jaar in festival vorm!

Aanmelden

We zijn benieuwd wat jij van de nieuwsbrief vindt. Laat het ons weten met een reactie op deze e-mail.

 

Unsubscribe 

 

Copyright © 2023 Abbi Insights, all rights reserved.