Help Producten Campaigns Introductiehandleiding Campaigns

Introductiehandleiding Campaigns

Bijgewerkt 5 maanden geleden

Ga naar Campaigns.

Klik op het + icoon om een nieuwe campagne op te starten.

Selecteer 'Blanc SMS' of maak een nieuwe template aan.

Campaign name: Geef je campagne een naam, bijvoorbeeld: My demo

Channel: Selecteer het kanaal waar je je campagne op wilt verzenden.

Recipients: Je kunt het telefoonnummer van je klanten of doelgroep invoeren in het veld Ontvangers, vergeet niet de landcode te vermelden! Of klik op + en selecteer je adresboeklijst.

Include unsubscribers: Vink dit vakje aan als u wilt dat unsubscribers dit bericht ontvangen.

Klik volgende.

Sender: Voer de afzender in, bijvoorbeeld: CM.com

Message: Typ het bericht dat je wilt verzenden. Wij geven verschillende opties om toe te voegen aan je bericht, voor een meer gepersonaliseerde ervaring.

Voeg een CM Page toe: Klik op het pictogram en selecteer een pagina die je gemaakt hebt in CM Pages.

Voeg een URL toe: Klik op het pictogram en voer de URL in. Deze zal in een verkorte versie worden toegevoegd aan je bericht.

Voeg een merge tag toe: Voeg een merge tage, bv. 'firstname', toe aan je bericht. ` **Als je Viber gebruikt: Upload een afbeelding en voeg een CM Page toe voor de persoonlijke ervaring!

Show opt – out tag: Deze staat altijd aan voor marketingberichten. Als je geen opt-out wilt, kun je deze uitzetten.

Aan de rechterkant zie je een preview van je bericht, het aantal ontvangers per land en de totale kosten van de campagne.

Klik volgende.

Schedule message: Zet aan als je wilt dat je bericht op een bepaalde datum en tijd wordt verzonden (niet meteen)

Spread over time: Als u een grote hoeveelheid berichten tegelijkertijd wilt versturen, kun je ervoor kiezen om ze te verspeiden over een bepaalde tijdspanne.

Klik volgende.

Je bericht is nu klaar om te worden verzonden. Doe een laatste controle en verstuur of bewaar je campagne voor later.