Help Producten Customer Contact Hoe kan ik Facebook Messenger koppelen aan CM Klant Contact

Hoe kan ik Facebook Messenger koppelen aan CM Klant Contact

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 3 jaar geleden

Hier lees je precies hoe je Facebook Messenger aan het CM Klant Contact dashboard kunt koppelen.

Klik op 'Kanalen' in het 'Instellingen'’ menu

Klik ‘Voeg kanaal toe’ bij Facebook

Klik op ‘Start

Klik op ‘Continue with Facebook

Er verschijnt een pop-up waarin je veilig kunt inloggen met je bestaande Facebook-inloggegevens

Volg de stappen in deze pop-up. Kies waar je CM Klant Contact toestemming voor geeft op je Facebook-account

Selecteer de pagina die je wilt verbinden met CM Klant Contact.

Let op: je moet beheerdersrollen op deze pagina hebben om de verbinding met CM Klant Cobtact tot stand te kunnen brengen. Lees [HIER] (https://www.facebook.com/help/187316341316631?helpref=faq_content) hoe je deze beheerdersrechten verkrijgt

Zorg ervoor dat het selectievakje 'Berichten verzenden van pagina's die ik beheer' is aangevinkt en klik op OK

Klik in het CM Klant Contact dashboard op de pagina die je wilt verbinden

Klaar! Vanaf nu kunt je berichten verzenden en ontvangen binnen je CM dashboard vanaf de verbonden Facebook-pagina.