Help Producten Customer Contact Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact?

Hoe kan ik Telegram koppelen aan CM Klant Contact?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 3 jaar geleden

Hier lees je precies hoe je je Telegram-account kunt koppelen aan het CM Customer Contact dashboard.

Open Telegram op je telefoon of op je computer.

Zoek het BotFather-account om een gesprek te beginnen met de BotFather.

Klik op 'Start' om een gesprek te starten met de BotFather.

De BotFather geeft je een aantal opties. Gebruik de opdracht '/newbot' om een nieuwe bot aan te vragen. Je hebt deze nodig voor een verbinding met CM klantcontact. Reageer op de BotFather met een nieuwe naam voor je bot.

Geef de BotFather nu een gebruikersnaam van deze bot. Let op: de gebruikersnaam moet eindigen met 'bot'. Je ontvangt een token. Kopieer dit stuk informatie, je hebt dit nodig in CM Klant Contact.

Ga nu naar je CM Klant Contact dashboard. Zoek het menu 'instellingen - kanalen' en klik op 'kanaal toevoegen' aan Telegram.

Geef het dashboard de gebruikersnaam (eindigend op 'bot') en het token dat je van de BotFather hebt ontvangen. Klik op 'Link bot' om de verbinding tot stand te brengen.

Je hebt zojuist je Telegram-account gekoppeld aan je CM Klant Contact dashboard. Je kunt nu beginnen met het verzenden en ontvangen van Telegram-berichten via het GIN-dashboard. Happy apping!