Help Producten SIP Trunking Hoe identificeer ik me bij het opzetten van calls via een CM SIP Trunk?

Hoe identificeer ik me bij het opzetten van calls via een CM SIP Trunk?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 2 jaar geleden

Klanten kunnen zich op twee manieren authenticeren: </BR> </BR> 1) REGISTREREN incl. DIGEST Authenticatie (gebruikersnaam + wachtwoord) </BR> </BR> Voorwaarde voor SIP REGISTER: </BR> </BR> De CONTACT en FROM headers moeten de gebruikersnaam in het gedeelte 'gebruiker' bevatten Bij het versturen van de INVITE:</BR>

• moet de CONTACT-header identiek zijn aan die van het REGISTREER-bericht</BR>
  • moet de header een REMOTE-PARTY-ID of P-ASSERTED IDENTITY bevatten om een geldige CLI op te nemen </BR> </BR> 2) INVITE incl. DIGEST Authenticatie (gebruikersnaam + wachtwoord)