Help Producten Phone Numbers Hoe bestel ik een nieuw DDI-nummer?

Hoe bestel ik een nieuw DDI-nummer?

CM
CM
Bijgewerkt 8 maanden geleden

Nieuwe DDI-nummers kunnen direct via onze online portal op CM.com worden besteld. Volg de volgende stappen:

1) Ga naar de Voice Management app en klik op het menu-item 'Numberers'.

2) Klik in het overzicht op de '+' knop in de rechterbovenhoek in het overzicht:

3) Vul in de pop-up van het aanvraagformulier alle vereiste gegevens in en klik op 'Verzenden'.

4) Je bestelling wordt verwerkt en verdere details worden per e-mail toegestuurd.

Als u meer details wilt weten over de nummerconfiguratie, raadpleeg dan het artikel over dit onderwerp in het Help Center.

Bezoek onze website voor een up-to-date overzicht van ons aanbod: https://www.cm.com/nl-nl/producten/bellen/gebeld-worden/