Help Producten Messaging Log Hoe kan ik in Messaging log een tijdspanne selecteren?

Hoe kan ik in Messaging log een tijdspanne selecteren?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 3 jaar geleden

Met Messaging log kun je de tijdspanne waarin je de berichteninzichten wilt ontvangen selecteren.

Je kunt dit gebruiken om:

• inzicht te krijgen in je uitgaven binnen een bepaald tijdsbestek
  • inzicht te krijgen in de kwaliteit van je sms binnen een bepaald tijdsbestek

Hoe werkt het?

1) Selecteer de tijdspanne in het veld van of tot

2) Kies een begin- en einddatum of kies een tijdspanne (bijvoorbeeld de afgelopen 24 uur). 3) Klik op Toepassen