Help Producten Address Book Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen?

Hoe kun je het juiste internationale telefoonnummerformaat verkrijgen?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 3 jaar geleden

In Address Book wordt er gevraagd om het internationale landformaat op te geven als het landformaat ontbreekt.

Dit betekent dat als een nummer niet begint met "00" of "+", we het formaat automatisch wijzigen haar het land van je keuze.

Een voorbeeld van een upload met de internationale format fallback ingesteld op de UK (+44).

Nummer wordt niet goed gelezen (i.e. "4,478E10")

1. Selecteer de kolomwaarde met telefoonnummers
  2. Klik in de vervolgkeuzelijst op Start> Nummer> Selecteer "Nummer"
  3. Wis komma's: Home> Nummer> Decimaal verlagen (.00> .0)

! [] (/ assets / 521e3e6c0cd93f4a041c21cc94550598.PNG "")

Internationaal voorvoegsel ontbreekt ("+" or "00")

Stap 1 Stel uje Excel-bestand in van A -> Z

1. Selecteer je data
  2. Ga naar Data > Filter
  3. Klik op het driehoekje naast de kolomwaarde voor telefoonnummer
  4. Klik op Sorteren van A tot Z

Stap 2 Voeg kolom toe voor de juiste waarden

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolomtitel naast de kolom met telefoonnummers en druk op Invoegen
  2. Voeg de volgende code toe in de bovenste lege cel: = "+" & CELL_VALUE (d.w.z. = "+" & A2 - zie onderstaande afbeelding) en druk op Enter
  3. Dubbelklik in de rechterbenedenhoek van de cel (de hele kolom moet nu worden gevuld met het juiste telefoonnummerformaat)

Stap 3 Upload je adresboek en controleer het landformaat

Na het uploaden van het Excel-bestand ga je naar het adresboek en controleer je of de telefoonnummers correct zijn geüpload.

Excel bestand:

Address Book upload: