Welke gegevens hebben we nodig om een QR code aan te maken?

Bijgewerkt 2 jaar geleden

De gevraagde gegevens kennen twee doelen

1. Onderstaande gegevens hebben wij nodig om te tonen in de iDEAL App
  • naam begunstigde max 40 posities
  • bedrag geen maximum
  • omschrijving max 35 posities

2.Onderstaande gegevens betreffen de instellingen die meegegeven worden in de iDEAL QR code

• Is de code eenmalig of meerdere keren te scannen/betalen?
  • Is het bedrag aanpasbaar door de betaler? Zo ja: stel een minimum bedrag en/of een maximum bedrag in
  • Expiratiedatum -> tot wanneer is deze QR code te scannen/betalen?
  • Return URL's: welke pagina's moeten worden aangeroepen in geval van een succesvolle, gefaalde of geannuleerde betaling.