Help Finance Hoe kan ik tegoed van het ene account naar het andere overzetten?

Hoe kan ik tegoed van het ene account naar het andere overzetten?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 1 jaar geleden

Als je de eigenaar bent van meerdere (sub)accounts, kan je prepaid tegoed van het ene account naar het andere overzetten.

Ga naar de Financiën pagina, en klik op Accounts.

Klik op de transfer-knop

Selecteer het account waar je tegoed vanaf wilt halen. Kies de hoeveelheid van het tegoed wat je wilt verplaatsen. En selecteer het account waar je het tegoed naartoe wilt sturen. Voltooi de vervolgstappen om het proces af te ronden.

Een overzicht van alle verplaatste tegoeden kan je terugvinden in het activiteiten overzicht.