Help Account Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Bijgewerkt 2 jaar geleden
  1. Ga naar login.cmtelecom.com/en/ForgotPassword of klik hier
  2. Vul je e-mailadres in (hetzelfde e-mailadres als van je account) en klik op doorgaan.
  1. Klik op Terug naar Inloggen om verder te gaan. We sturen je een e-mail met een link om je wachtwoord te wijzigen
  2. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen in de e-mail die je zojuist hebt ontvangen
  1. Verander je wachtwoord om aan de onderstaande criteria te voldoen
  2. Log in met je nieuw wachtwoord