Help Producten Messaging Gateway Hoe ga ik aan de slag met CM.com op Zapier?

Hoe ga ik aan de slag met CM.com op Zapier?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 1 jaar geleden

Connecteer 1000+ apps met CM.com op Zapier.com

CM.com is geïntegreerd op Zapier.com, zodat je CM.com gemakkelijk en zonder programmeren op al je bedrijfstoepassingen kunt aansluiten. De volgende CM.com diensten zijn beschikbaar op https://zapier.com/apps/cm/integrations

https://zapier.com/apps/cm/integrations

Ondersteunde zoekopdrachten

• Zoek of valideer telefoonnummer - Zoek informatie (zoals opmaakopties, nummertype of provider) van een telefoonnummer.

Ondersteunde acties

• Verstuur tekstberichten (SMS/Push) - Verzend een SMS of Push bericht naar een of meerdere personen.
  • Verstuur spraakberichten (Text to Speech) - Stuur een spraakbericht naar een of meerdere personen. De ontvanger ontvangt het bericht als een oproep.

Hoe ga je van start?

Wanneer je begint met het maken van een CM.com Zap, wordt er gevraagd om verbinding te maken met je CM.com-account.

Vervolgens wordt er gevraagd om je CM.com API Key in te voeren.

Ga als volgt te werk om je API Key in je CM.com account te vinden:

1. Ga naar https://gateway.cmtelecom.com/
  2. Kopieer de producttoken naar je klembord
  3. Plak je key vervolgens terug in je Zapier-account en klik op "Doorgaan".
  4. Als alle stappen succesvol zijn verlopen, is je CM.com-account nu verbonden.