Help Producten Payment Methods Hoe kan ik de CM Payments backoffice/portal bereiken?

Hoe kan ik de CM Payments backoffice/portal bereiken?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 5 maanden geleden

Portal:

Je kunt de E-commerce Portal bereiken via onderstaande URL's:

Test: https://testservices.docdatapayments.com/portal

Live: https://services.docdatapayments.com/portal

De inloggegevens voor beide omgevingen zijn per e-mail verstuurd.

Backoffice:

Je kunt de CM Payments backoffce bereiken via onderstaande links:

Test: https://testbackoffice.docdatapayments.com/ddpbo

Live: https://backoffice.docdatapayments.com/ps/com.tripledeal.paymentservice.backoffice.Login

De inloggegevens voor beide omgevingen zijn per e-mail verstuurd.