Help Producten Payment Methods Waar kan ik meer informatie over de consument vinden?

Waar kan ik meer informatie over de consument vinden?

CM
CM
Bijgewerkt 3 weken geleden

Portal:

Je vindt informatie over de consument via Orders -> Geavanceerd zoeken. Vul hier één of meer velden in en klik op 'zoeken'. Als je naar beneden scrolt vind je de betreffende order(s). Klik op de orderregel om op de pagina te komen met gedetaillerde informatie over de consument en de order.

Backoffice:

Informatie over de consument vind je in de backoffice via Rapporten -> Details betaalcluster. Hier vul je één van de drie ID’s in die horen bij de betreffende order. De betaalgegevens van de order verschijnen op je scherm. Je kunt de klantinformatie oproepen door op de onderstreepte betaalmethode te klikken of op het PID-nummer ernaast. Er verschijnt een pop-up-scherm met alle beschikbare informatie.