Waar kan ik meer informatie over de consument vinden?

Bijgewerkt 6 maanden geleden

Informatie over de consument vind je in de backoffice via Rapporten -> Details betaalcluster. Hier vul je één van de drie ID’s in die horen bij de betreffende order. De betaalgegevens van de order verschijnen op je scherm. Je kunt de klantinformatie oproepen door op de onderstreepte betaalmethode te klikken of op het PID-nummer ernaast. Er verschijnt een pop-up-scherm met alle beschikbare informatie.