Help Producten Payment Methods Waar vind ik de details van mijn uitbetaling?

Waar vind ik de details van mijn uitbetaling?

CM
CM
Bijgewerkt 2 weken geleden

Portal:

Je kunt de specificaties van uitbetalingen vinden via Rapportages -> Standaard Rapportages. Selecteer een periode en het type (uitbetaalrapport) en klik op 'Zoeken'. In de kolom onder Downloads kun je nu kiezen voor excel of csv. Als je kiest voor excel krijg je een gedetailleerde specificatie te zien.

Backoffice:

Bij elke uitbetaling ontvang je een e-mail met daarin een POP-nummer. Dit POP-nummer verwijst naar een specifieke uitbetalingsperiode. Je kunt de specificatie van de uitbetaling inzien via Rapporten -> Uitbetalingsperiode. Een POP-nummer kan meerdere periodes (specificaties) bevatten. Je kunt iedere specificatie bekijken door op het onderstreepte periodenummer te klikken.

Als je de uitbetalingsrapporten in een specifieke periode wilt inzien, vul je in plaats van het POP-nummer de begin- en einddatum in. Je krijgt een overzicht te zien van de specificaties in die periode. Als je op de onderstreepte periode klikt verschijnt de specificatie die daarbij hoort.