Help Producten Payment Methods Waar kan ik een overzicht van mijn aangevraagde refunds vinden?

Waar kan ik een overzicht van mijn aangevraagde refunds vinden?

CM
CM
Bijgewerkt 1 dag geleden

Portal:

Je vindt de knop ‘Toon refund meldingen’ op de pagina Orders. Als er een rode stip in staat, heb je refundaanvragen openstaan die nog goed- of afgekeurd moeten worden. Als je op deze knop drukt krijg je een lijst te zien met refundaanvragen. Je kunt de refundaanvragen ook herkennen aan het blauwe sterretje en de vetgedrukte tekst in de orderlijst. Deze optie is alleen beschikbaar als je beheerrechten hebt in het account.

Een volledige lijst met verwerkte refunds kun je opvragen via Orders > Geavanceerd zoeken > vul een periode in, selecteer de status 'Refunded' en klik op 'search'.

Backoffice:

In de backoffice vind je een overzicht van alle refunds (inclusief de status) in een bepaalde periode via Rapporten -> Overzicht aanvragen terugbetaling. Vul een periode in en klik op 'Overzicht aanvragen terugbetaling'.