Hoe kan ik de uitbetalingsrapporten automatisch downloaden?

Bijgewerkt 6 maanden geleden

Je kunt gebruikmaken van onze service ‘Report Service’ om rapporten automatisch te downloaden. Je systeem roept het rapport bij onze server op en je ontvangt het rapport vervolgens op je eigen server. Je kunt deze service schriftelijk bij ons aanvragen via [email protected] onder vermelding van je merchant_name, je URL en het gewenste format (csv of xml).