Help Producten Payment Methods Is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende Return URL's?

Is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende Return URL's?

CM
CM
Bijgewerkt 1 dag geleden

We maken gebruik van 4 verschillende Return URL's: Cancelled, Error, Pending, Success. Als je deze URL’s in de backoffice of portal hebt ingevuld worden deze standaard gebruikt.

Het is mogelijk om af te wijken van de standaard en andere Return URL’s te gebruiken door een Return URL mee te sturen met het create request via de API. Op deze manier wordt de Return URL in de backoffice/portal overruled.