Help Producten Payment Methods Wat is het verschil tussen een update URL en de return URL's?

Wat is het verschil tussen een update URL en de return URL's?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 1 jaar geleden

De update URL is een URL van je server. Deze URL wordt gebruikt om aan te geven dat de status van een order is gewijzigd. Als de status van een order is gewijzigd, roept ons systeem de update URL aan op jouw server. We sturen dan een seintje zonder status-informatie. Vervolgens ontvangen wij een melding van de server dat het seintje is ontvangen. Je kunt nu zelf de nieuwe status ophalen.

Return URL’s zijn URL’s van je website. Deze URL’s worden gebruikt om je klant te informeren over de afhandeling van de order. Er kunnen 4 Return URL's ingevuld worden: Cancelled, Error, Pending en Success.