Help Producten Payment Methods Wat is het verschil tussen een update URL en de return URL's?

Wat is het verschil tussen een update URL en de return URL's?

CM
CM
Bijgewerkt 8 maanden geleden

De update URL is een URL van je server. Deze URL wordt gebruikt om aan te geven dat de status van een order is gewijzigd. Return URL’s zijn URL’s van je website. Deze URL’s worden gebruikt om je klant te informeren over de afhandeling van de order.