Help Account Waar vind ik mijn CustomerID?

Waar vind ik mijn CustomerID?

Cas Schalkx
Bijgewerkt 5 maanden geleden

Je CompanyID/CustomerID is je unieke 6-cijferige klantnummer, zodat je accountmanager of supportmedewerker jouw gegevens snel kan opzoeken.

Je vindt het ID o.a. op de facturen die CM stuurt. Daarnaast is het ID te vinden in het platform van CM.

In het platform klik je rechtsboven op je naam en kies je voor Instellingen/Settings. Onder de naam van je organisatie (sectie: organisatie-algemeen) staat het 6-cijferige ID.