Help Producten Tickets Hoe ziet de bevestigingsmail eruit en kan ik deze aanpassen?

Hoe ziet de bevestigingsmail eruit en kan ik deze aanpassen?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 7 maanden geleden

Onderstaande stappen beschrijven het instellen van de door u gewenste templates voor bevestigings e-mails van uw evenement.

1. Ga naar Instellingen > Email
  2. Klik op het + icoon om standaard e-mail templates toe te voegen.
  3. Klik op het template dat u aan wilt wijzigen.
  4. Onder het kopje (rechts) Event email instellingen kunt u de afzender, kleuren, logo’s en kalenderinstellingen wijzigen
  5. Onder het kopje (rechts) Email template instellingen kunt u het onderwerp van de e-mail wijzigen
  6. De e-mail tekst kunt u wijzigen door hierop te klikken in de editor.
  7. Custom fields die gebruikt kunnen worden in de tekst/onderwerp zijn:
    {{ORDER_ID}}: Het unieke ordernummer van de bestelling
    {{FIRST_NAME}}: Voornaam van de koper zoals ingevuld tijdens het bestelproces
    {{LAST_NAME}}: Achternaam van de koper zoals ingevuld tijdens het bestelproces
    {{EVENT_NAME}}: De naam van uw evenement
    {{ORGANISATION_NAME}}: De naam van uw organisatie.
  8. De verschillende e-mails die uitgestuurd kunnen worden zijn:
    GUEST_LIST: Gastenlijst uitnodigingen
    ORDER: Bevestigingsmail van bestelling inclusief tickets (indien van toepassing)
    PERSONALIZE: Bevestigingsmail van bestelling met knop naar personalisatieformulier