Help Producten Tickets Waar vind ik de photoshop template voor een ticket layout?

Waar vind ik de photoshop template voor een ticket layout?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 3 maanden geleden

Bij het toevoegen van een Ticketlayout kun je een voorbeeld template (Photoshop) downloaden. Deze template heeft de afmetingen waaraan een e-ticket moet voldoen.

1. Ga naar Tickets > Ticket layouts
  2. Klik op het + icoon
  3. Klik op de link: “Een photoshop template is hier beschikbaar”
  4. Open de file na downloaden en pas de template aan naar uw eigen wensen
  5. Klik in photoshop op “save for web” en sla de template op als JPG of PNG bestand.
  6. Ga naar tickets > Ticket layouts
  7. Klik op het + icoon
  8. Geef een naam voor de template zodat deze eenvoudig teruggevonden kan worden in het dashboard (deze naam wordt niet getoond op het e-ticket)
  9. Selecteer het gemaakte bestand
  10. Stel de voorwaarden in
  11. Klik op “opslaan”
  12. Het template is nu beschikbaar voor gebruik