Help Account Hoe kan ik gebruikers toevoegen?

Hoe kan ik gebruikers toevoegen?

Bijgewerkt 4 jaar geleden

U kunt gebruikers toevoegen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar users/gebruikers

2. Druk op add user + (Voeg een gebruiker toe)

3. Vul het email adres van de nieuwe gebruiker toe

4. Druk op Invite user (Verzend uitnodiging)

Een bevestigingsmail is verstuurd naar het opgegeven email adres met daarin de verificatie link.

Door op de link te drukken bevestigd de nieuwe gebruiker zijn of haar email adres. De nieuwe gebruiker wordt nu naar de CM User wegpagina doorgestuurd. Hier kan de nieuwe gebruiker zelf een wachtwoord aanmaken en deze bevestigen door op de "Set password" knop te drukken.

De nieuwe gebruiker moet een telefoonnummer selecteren voor extra Two Factor-beveiliging.

Om het mobiele nummer te verifiëren wordt er een verificatie code verstuurd naar het opgegeven nummer. Door de ontvangen code in te voeren bevestigd de gebruiker het email adres en mobiele nummer.

De nieuwe gebruiker kan nu het nieuwe account gebruiken.