Help Producten Messaging Gateway Hoe kan ik een bericht versturen via de HTTP(S) API?

Hoe kan ik een bericht versturen via de HTTP(S) API?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 4 jaar geleden

Je kunt vrij gemakkelijk de CM SMS Gateway integreren in je eigen bestaande applicatie met onze HTTPS XML API. Deze API is de interface tussen je applicatie en ons SMS platform.

Alle zogeheten HTTP requests vereisen een product token ter verificatie. Je kunt je product token vinden in de "Messaging Gateway" app via het menu rechts bovenin.

Op de developers pagina kun je uitgebreide informatie vinden over hoe je een connectie kunt instellen. Je hebt de keuze uit HTTPS Post of HTTPS GET. Ook bieden wij voorbeeld codes aan voor PHP, cURL, C# en Java.