Help Producten Tickets Kan ik ticketsales informatie via API ontsluiten naar een externe applicatie?

Kan ik ticketsales informatie via API ontsluiten naar een externe applicatie?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 1 maand geleden

Het is mogelijk om na verkoop middels een API koppeling gegevens door te sturen naar een externe applicatie.

Onderstaande gegevens per bestelling zijn beschikbaar voor verwerking:

• Customer_uuid; unieke referentie voor de ticketkoper
  • Customer_e-mail; E-mailadres van de ticketkoper
  • Order_id; Unieke nummer van de bestelling
  • Order_completed_at; Moment waarop de bestelling is afgerond
  • Order_balance; Totaalbedrag van de bestelling
  • Order_discount_code; Indien een kortingscode gebruikt is, de gebruikte code
  • Event_name; Naam van het evenement waarvoor het ticket geldig is
  • Ticket_uuid; Unieke referentie van het gekochte ticket
  • Ticket_name; De naam van het ticket
  • Ticket_price; De prijs van het gekochte ticket
  • Ticket_amount; Het aantal tickets dat gekocht is

Dit is in te stellen voor 1 of meerdere evenementen binnen een klantomgeving

Voorbeeld van de inhoud van de API call:

{

"customer_uuid": "xxxxxx",

"customer_email": "xxxxx",

"order_id": "xxxxxxx",

"order_completed_at": "2019-12-10T15:19:01+00:00",

"order_balance": 50,

"order_discount_code": "xxxx",

"event_name": "xxxxxxxx",

"tickets": [

{

"ticket_uuid": "xxxxxxx",

"ticket_name": "REGULAR TICKET",

"ticket_price": 10,

"ticket_amount": 2

},

{

"ticket_uuid": "xxxxxxx",

"ticket_name": "VIP TICKET",

"ticket_price": 10,

"ticket_amount": 3

}

]

}

Om bovenstaande te implemteren dient de externe parter een URL aan te leveren waarop deze POST uitgevoerd kan worden.

Overige evement informatie (datum, tickets, capaciteiten, prijzen) kunnen opgehaald worden via onze Ticketshop API, de documentatie van deze API is hier te vinden.

Neem contact met ons op via [email protected] indien je deze optie wenst te implementeren.