Help Account Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie?

Hoe kan ik mijn account beveiligen met Twee-factor authenticatie?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 4 jaar geleden

Twee factor authenticatie is standaard ingeschakeld op het CM Platform bij het aanmaken van een demo account. Bij het toevoegen van gebruikers aan uw account is Twee factor authenticatie niet standaard ingeschakeld. Deze gebruikers kunnen zelf bepalen of ze dit inschakelen of niet.

CM biedt gebruikers twee factor authenticatie aan voor toegang tot hun account. Deze functie verbeterd de bescherming rond uw CM Direct account aanzienlijk en verminderd de kans op ongeautoriseerd toegang tot uw account, dan wanneer uw account alleen wordt beschermd door een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe kan ik twee factor authenticatie uitschakelen? (Voor aanzetten, zie verder in het artikel)

De admin gebruiker kan twee factor authenticatie uitschakelen in de Settings app. Deze instellingen kunt u vinden onder de Security instellingen in het Profile menu.

Druk op uw naam

Druk op Profile

Scroll naar beneden tot de Security settings

Druk op de schuifknop om twee factor authenticatie uit te schakelen.

Hoe kan ik Twee factor authenticatie aanzetten?

Druk op de schuifknop om Twee factor Authenticatie in te schakelen en vul uw mobiele nummer in.

Druk op Verify phone number om uw mobiele nummer te verifiëren.

Voer nu de OTP code in die u via SMS of via een Voice bericht heeft ontvangen.

Gefeliciteerd u heeft uw account beveiligd met Twee factor Authenticatie.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de afdeling support via [email protected]