Help Producten Seated Ticketing Hoe maak ik een locatie aan in Seated Ticketing?

Hoe maak ik een locatie aan in Seated Ticketing?

Mitchell Tolhuisen
Bijgewerkt 1 maand geleden

Hoe maak ik een plattegrond aan binnen een locatie

1. Ga in het Dashboard naar locaties.

2. Druk rechtsboven in het plusje.

Locatie Seated Ticketing

3. Vul de gegevens over de nieuwe locatie in

4. Na de locatie opgeslagen te hebben. Klik je op de locatie.

5. Klik binnen Vakken op het plusje

Vakken Seated Ticketing

6. Geef het nieuwe vak een naam, bijvoorbeeld vak A.

7. Kies een Ring waar dit vak binnen valt. De ringen worden later gebruikt om per ring verschillende tickettypes en prijzen aan te maken

8. Kies een Prijscategorie, bijvoorbeeld Normaal of VIP. Heb je maar één catagorie noem deze dan regulier of normaal

9. Kies tussen Geplaceerde verkoop (vaste stoelen) en General admission (vrije plaatskeuze)

10. Bij General admission is het belangrijk om wel de capaciteit van de stoelen te weten en deze in te vullen bij capaciteit.

11. Bij afbeelding kun je bijvoorbeeld een afbeelding toevoegen hoe het zicht is vanuit dit vak.

Als je hebt gekozen voor geplaceerde verkoop komt er na het opslaan naast het stoeltje een potloodje zichtbaar. Druk hier op om het vak te tekenen. En volg de volgende stappen.

Vul nu rechts in hoe groot het vak moet worden, bijvoorbeeld 10 rijen bij 10 stoelen. Na op toevoegen te drukken verschijnt het vak.

Venue Designer Seated

Klik nu op het vak om hier dingen in te wijzigen.

LET OP: Het veld, of de zaal bevind zich altijd boven het vak. Houd hier rekening mee.

Onder de knop Numbering kan je de rij en stoel nummers ergens ander laten beginnen of andersom laten tellen.

Numbering Venue Seated ticketing

Onder de knop Spacing kan je extra ruimte toevoegen tussen de rijen en stoelen.

Onder de knop layout kan je het vak roteren, of de stoelen schuin zetten.

Het kan zijn dat je in een bepaald vak een aantal stoelen niet wil gebruiken door slecht zicht of een camera, of simpelweg dat een stoel er niet is. Volg dan de volgende stappen.

- Klik naast de tekst vak op de knop met het potloodje.

Vak Bewerken Seated

- Selecteer de stoelen die je wilt verwijderen

Stoelen Selctie Seated

- Druk op het prullebakje rechts om de stoelen te verwijderen.

- Je kan stoelen eventueel terug krijgen door de stoelen nogmaals te selecteren en dan op de knop rechst van het prullebakje te drukken. Deze knop zorgt ervoor dat verwijderde stoelen terug komen.

Vergeet het vak niet op te slaan voor je terug keert naar het dashboard om een nieuw vak aan te maken.