Help Producten Seated Ticketing Hoe kan ik verschillende ticket types aanmaken in Seated ticketing?

Hoe kan ik verschillende ticket types aanmaken in Seated ticketing?

Mitchell Tolhuisen
Bijgewerkt 1 maand geleden

In het komende artikel is te lezen hoe verschillende ticket types kunnen worden aangemaakt per prijscategorie. Hier stel je dus bijvoorbeeld in dat er voor een bepaalde prijscatagorie wel kinder tickets zijn en voor een andere niet. Volg deze stappen om de tickettypes aan te maken.

1. Klik een evenement aan

2. Klik op het tabblad instellingen

3. Ga naar het tabblad ticket types

4. Klik nu onderaan op add new

5. Voer de naam in van het ticket type, bijvoorbeeld volwassen ticket

6. Geef het tickettype eventueel een ondertitel en een omschrijving.

7. Ga naar Prijzen

8. Vul hier de prijs in voor welke prijscategorie dit ticket geldig is, als je deze leeg laat wordt dit tickettype niet beschikbaar voor die prijscategorie

9. Kies eventueel nog of het ticket gepersonaliseerd moet worden en/of beschikbaar is voor resell

10. Herhaal stap 4 tot en met 9 voor alle ticket types van een evenement

Vergeet niet op te slaan!

Heb je op 1 locatie nu altijd dezelfde tickettypes stel deze dan in op de locatie.

1. Ga in het seated dashboard naar instellingen en kies Ticket types.

2. Selecteer nu de locatie waarvoor je de standaard tickettypes wilt aanmaken.

3. Maak de standaard tickettypes aan

4. Voer nu stap 1 tot en met 3 van de vorige uitleg nogmaals uit.

5. Selecteer het zojuist aangemaakte tickettype en klik op overschrijven. Doe dit voor alle tickettypes die je nodig hebt.

6. Stel de prijzen in volgens stap 7 en 8 van de vorige uitleg.

7. Voer eventueel stap 9 nog uit.