Help Producten Seated Ticketing Kan ik 1 ticket binnen een seizoenkaart of passe partout ticket annuleren?

Kan ik 1 ticket binnen een seizoenkaart of passe partout ticket annuleren?

CM.com
CM.com
Bijgewerkt 1 dag geleden

Het is mogelijk om 1 ticket binnen een seizoenkaart/passe partout te annuleren zodat dit ticket beschikbaar komt voor andere fans.

1. Ga naar het evenement waarvoor je het ticket beschikbaar wil maken
  2. Selecteer het ticket in het vak dat je wil activeren
  3. De bestelling wordt nu geopend. Onderin bij de bestelling staat de knop: "Annuleer ticket"
  4. Klik op deze knop op het ticket te annuleren, na bevestiging van de actie in de opvolgende pop-up wordt het ticket geannuleerd.

Note; indien je dit tijdens een actieve verkoop periode doet komt de stoel na annuleren wel beschikbaar voor deze wedstrijd.