Help Producten Seated Ticketing Hoe maak je persoonlijke betaallinks aan in Seated Ticketing?

Hoe maak je persoonlijke betaallinks aan in Seated Ticketing?

Mitchell Tolhuisen
Bijgewerkt 1 maand geleden

Persoonlijke betaal links zijn handig om te maken, wanneer je een bepaalde groep de mogelijkheid wilt geven om meteen bij de bestelpagina uit te komen en te betalen. Bijvoorbeeld voor een seizoenkaart verlenging. Je kunt deze links op shop- en campagne niveau filteren.

Stap 1 Ga naar bestellingen

Stap 2 Druk op de download knop

Stap 3 Vink ‘Add checkout link’ aan

Stap 4 Kies de shop en campagne waarvoor je de links wilt aanmaken

Stap 5 Data mag je overslaan en klik op ‘downloaden’

Stap 6 Vervolgens ontvang je een Excel bestand met in de laatste kolom de persoonlijke links die je kunt verwerken in bijvoorbeeld mails, smsjes en meer

links