Help Producten Tickets Importeren voucher codes in ticketing

Importeren voucher codes in ticketing

Mitchell Tolhuisen
Bijgewerkt 1 maand geleden

Via de ticketing applicatie is het mogelijk om voucher codes te importeren. Deze handleiding legt je uit hoe je eenvoudig voucher codes importeert voor je evenementen.

1. Klikt op “Importeer” in het voucher code overzicht.

2. Vervolgens krijg je de optie om een bestand te selecteren van je codes dit moet een xlsx bestand zijn. Je kan ook een template download waarin de document headers al goed staan voor je excel bestand.

voucher 4

3. Als je op “Volgende” klikt kan je de document headers mappen. Koppel hier de juiste document headers aan de voucher code en de balans.

voucher 5

4. Vervolgens kan je campagne informatie invullen. Alleen de naam voor de campagne is hier verplicht, de prefix en verloop datum zijn optioneel.

voucher 6

5. Bij de laatste stap kan je evenementen selecteren waarbij je de codes geldig voor wilt maken. Maak je geen zorgen als je nog later evenementen aanmaakt kan je de actieve evenementen van de voucher code campagne altijd later nog wijzigen.

6. Als je vervolgens op de knop “Importeert gegevens” drukt importeert de applicatie de codes voor je. En heb je nu zojuist je eerste voucher code import gedaan!