Help Producten Mail2SMS Hoe kan ik een SMS versturen vanaf mijn eigen e-mail applicatie?

Hoe kan ik een SMS versturen vanaf mijn eigen e-mail applicatie?

CM
CM
Bijgewerkt 1 jaar geleden

Het omzetten van een e-mail naar een SMS bericht, het klinkt gemakkelijk en het is ook zo gemakkelijk. Je kunt elk e-mailprogramma gebruiken om een SMS bericht te versturen vanuit je CM.com account. Wij noemen dit MailSMS.

Ga naar de App selection, selecteer Mail SMS.

Hier kun je email adressen of domeinen autoriseren voor het versturen van MailSMS.

Druk + om email adressen en domeinen te autoriseren.

Graag hier het email adres of domein invullen en de Sender ID aangeven.

De afzender-naam heeft een maximale lengte van 14 cijfers of 11 tekens. Let op! Alleen de volgende tekens zijn mogelijk: A tot Z, a tot z en 0 tot 9. Geen spaties of andere symbolen en tekens zijn mogelijk. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de verwante artikelen "Is het mogelijk om mijn eigen afzender-naam te gebruiken?"

Wanneer je het email adres of domein geverifieerd hebt, kun je het email adres gebruiken voor het versturen van berichten via MailSMS, zoals hieronder beschreven staat.

Versturen via MailSMS via het geregistreerde e-mailadres

Je verstuurt het bericht zoals elke andere e-mail. Noteer het mobiele nummer van de ontvanger in de "aan" kolom, gevolgd door "@ mail-sms.com".

Zorg ervoor dat je het internationale format gebruikt voor het telefoonnummer. Bijv. "[email protected]".

De tekst van de SMS moet in de body van het e-mailtje worden ingevoerd, zoals je normaal gesproken ook een e-mail opmaakt. Als je meer dan 160 tekens gebruikt word de MailSMS automatisch verstuurd in meerdere delen.

Dit betekent dat wij automatisch grotere berichten in aparte delen opsplitsen, echter ontvangt de ontvanger het bericht als één geheel. Zorg er ook voor dat er geen handtekeningen in de e-mail staan, deze worden namelijk ook verstuurd en hebben dus effect op de lengte van het bericht.

Het "Onderwerp:" moet leeg blijven.

Let op: In de demo modus werkt MailSMS niet, deze is pas actief wanneer er een opwaardering heeft plaatsgevonden.