Le Guess Who? | Persbericht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Persbericht • Le Guess Who?

View this email in your browser

Le Guess Who? start initiatief met tickets voor mensen met een laag inkomen

Bixiga 70 tijdens Le Guess Who? 2023. Foto: Lisanne Lentink

Van 7 tot en met 10 november keert het internationale muziekfestival Le Guess Who? terug naar Utrecht met programmering van artiesten van over de hele wereld. Dit jaar start het festival een pilot met tickets voor mensen met een laag inkomen.

 

Het initiatief is speciaal voor degenen voor wie het anders niet mogelijk is om naar het festival te gaan. Met deze pilot stelt Le Guess Who? dagkaarten beschikbaar waarvoor bezoekers zelf kunnen bepalen wat ze kunnen betalen.

 

Le Guess Who? werkt al samen met U-pas, voor korting voor mensen met een laag inkomen uit Utrecht, en CJP, voor korting voor Nederlandse jongeren. De nieuwe pilot is een volgende stap in het verder toegankelijk maken van het festival voor een breed publiek.

 

Barry Spooren, Hoofd Marketing en Communicatie:

“Dit initiatief komt voort uit het feit dat we horen dat de prijs één van de grootste drempels is voor mensen om het festival te bezoeken. Dit initiatief is volledig gebaseerd op vertrouwen en openheid. Le Guess Who? staat voor het ontdekken van nieuwe geluiden en mensen bij elkaar brengen door middel van muziek. We willen mensen die het festival graag willen bezoeken, maar niet over de financiële middelen beschikken, de mogelijkheid geven dit wel te kunnen doen.”

 

De aanmeldingen voor deze tickets gaan open op woensdag 8 mei. Tickets worden vanaf juni verzonden, totdat ze uitverkocht zijn. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden via www.leguesswho.com/celebrate-together

 

 

Over Le Guess Who?

Door de jaren heen is Le Guess Who? uitgegroeid tot internationaal toonaangevend festival. Het biedt nieuwe perspectieven op wat mogelijk is binnen de muziek. In 2023 kwamen bezoekers uit maar liefst 60 verschillende landen voor het festival naar Utrecht.

 

Van 7-10 november 2024 neemt Le Guess Who? opnieuw Utrecht over met optredens van meer dan 150 artiesten in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden, clubs en meer. Meer informatie is te vinden via www.leguesswho.com.

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): 
Meer beeldmateriaal is te vinden op leguesswho.nl/press
Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met 
Barry Spooren of 06 147 02 666

Want to change how you receive these emails? You can unsubscribe from this list.