We hebben weer nieuws voor je!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Hoi, 

 

We nemen je mee in het MDT-nieuws van de afgelopen maand! Benieuwd naar de aankomende (online) bijeenkomsten? Bekijk dan de MDT-agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

MDT-updates

Elmer Burke neemt afscheid van MDT

Zoals medio januari is gedeeld met het netwerk neemt Elmer, programmadirecteur Maatschappelijke Diensttijd, afscheid van MDT. Hij start medio maart als stadsdeeldirecteur Nieuw-West bij de gemeenten Amsterdam. Dit betekent dat Daisy Satijn, met wie hij op dit moment samen het managementteam van het programma vormt, de rol van directeur zal waarnemen. De werving voor een nieuwe directeur loopt en zodra er nieuws is wordt het netwerk hierover uiteraard geïnformeerd. Het volledige bericht van Elmer lees je via de button hieronder.  

Subsidie aanvragen? Zo ga je van start!

Sinds 1 februari staat de MDT subsidie voor 2024 open. MDT helpt je graag met de juiste informatie, zodat jij de volgende stap kunt zetten in je aanvraagproces. Zo worden er komende weken online informatiebijeenkomsten en vragenuurtjes georganiseerd.

 

Klik hier of op onderstaande button om het volledige nieuwsbericht te lezen. Liever eerst kennismaken met MDT via MDT-kort? Ook hierover vind je meer informatie in het nieuwsbericht.

MDT-impactreis en online inloopspreekuren

Met MDT willen we graag zoveel mogelijk impact maken. Maar, wat is impact eigenlijk? Hoe weet je wat de impact van jouw project is? En hoe kun je impact op jongeren en de samenleving vergroten? Om jouw project te helpen bij dit soort vragen, heeft MDT de MDT- Impactreis opgesteld en zijn er online spreekuren gepland in maart en april. Meer weten? Lees dan verder. 

Vacature: kwartiermaker MDT x eenzaamheid

MDT is op zoek naar een kwartiermaker eenzaamheid. Wil jij impact maken door MDT te koppelen aan het maatschappelijke thema eenzaamheid? Heb jij kennis van de lokale opgaven op het gebied van eenzaamheid? En weet jij maatschappelijke partijen te enthousiasmeren om MDT in te zetten binnen de lokale aanpak van eenzaamheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Bekijk hier of via de button de volledige vacature. Reageren kan tot uiterlijk 5 maart.

Samenwerking MDT x Giro555

MDT slaat de handen ineen met Giro555. De centrale pijler van MDT is iets doen voor een ander en/of de samenleving. En dat sluit naadloos aan bij de missie van Giro555. Giro555 probeert heel Nederland te mobiliseren tijdens een landelijke inzamelingsactie, om geld in te zamelen voor een uitzonderlijke ramp. Een voorbeeld van zo’n landelijk inzamelingsactie is ‘Samen in actie voor Oekraïne’. Meer weten wat deze actie heeft opgeleverd? Bekijk deze infographic.  

 

Ook MDT staat tijdens een nationale inzamelingsactie klaar, zodat meer jongeren de kans krijgen om zich in te zetten. Meer weten en in actie komen? Blijf dan als op de hoogte via onderstaande button.

Maak kennis met MDT via MDT on Tour

Wil jij jongeren de kans geven om hun talenten te ontwikkelen, iets te doen voor een ander én hun leefwereld te vergroten via betekenisvolle ontmoetingen? Via het interactieve programma ‘MDT on Tour’ kun je dit schooljaar nog laagdrempelig en kosteloos kennismaken met MDT! Er zijn nog ongeveer tien plekken beschikbaar. Stuur een mail naar [email protected] voor meer info of klik op onderstaande button.

Nieuwsbrief januari

Heb je de nieuwsbrief van januari gemist, maar ben je wel benieuwd naar wat daarin stond? Je bekijkt hem hier of via onderstaande button!

MDT-agenda

Online informatiebijeenkomst MDT subsidie

29 februari 2024: 13:00 - 15:00 uur

Aanmelden

 

Online spreekuren MDT-Impactreis

5 maart 2024: 9:00 - 12:00 uur

19 maart 2024: 9:00 - 12:00 uur

4 april 2024: 9:00 - 12:00 uur

Online

Aanmelden

 Landelijke MDT-netwerkdag

Juni 2024
Binnenkort meer informatie.

Beslisdag 2024 - Regionale samenwerking

18 april 2024
Op donderdag 18 april organiseren we voor de tweede keer de landelijke Beslisdag over regionale samenwerking binnen het MDT-netwerk. 

Meer informatie en aanmelden

 

We zijn benieuwd wat jij van de nieuwsbrief vindt. Laat het ons weten met een reactie op deze e-mail.

 

Unsubscribe 

 

Copyright © 2023 Abbi Insights, all rights reserved.